Ionuț Niculcea, despre structura lotului de la Liești: ”Avem doar jucători gălățeni”

175
Foto: Facebook/Sporting Liești

Antrenorul de la Sporting Liești, Ionuț Niculcea, a vorbit în direct la Lider Sportiv, emisiune ce se difuzează în fiecare luni de la ora 21.00, pe 92.4 FM sau www.liderfm.ro, despre structura lotului formației ce evoluează pentru cel de al optulea sezon consecutiv în al treilea eșalon.

”Noi avem jucători doar gălățeni. Aș putea spune că singurul ”stranier” este Lupu, el provine de la Focșani. Este un jucător care a cochetat cu Oțelul Galați. A fost adus de la 14-15 ani, a jucat pentru Oțelul II, a debutat și la echipa mare. Un jucător foarte bun și foarte constant mai ales la nivelul Ligii a III-a. în rest, sunt numai jucători crescuți de cluburile gălățene.

Aș putea aminti pe Bârlădeanu, care a fost campion cu Urziceni, a jucat la Poli Iași, jucători care au evoluat la Oțelul, Vădeanu, Munchiu, Voicu. Sunt jucători care au evoluat la echipele gălățene, la Metalosport, plus juniori care au crescut la Liceul cu Program Sportiv Galați sau clubul Junior Galați”, a spus tehnicianul gălățean.

Legat de juniorii din cadrul lotului care s-au lansat la clubul din Liești sau sunt în curs de afirmare, Ionuț Niculcea a spus: ”Ținând cont că avem doi jucători care au debutat la Oțelul, cred că la Liești s-a lucrat destul de bine. Îi amintesc pe Nica și Stancu, care au debutat în prima etapă pentru echipa fanion a Galațiului.

Din urmă vin Zărnescu, Călin, jucători care pot crește alături de coechipierii lor mai experimentați, mai este Tudor Năstase care are deja un sezon în Liga a III-a, un jucător crescut la Liceul cu Program Sportiv Galați, a fost în pregătiri, în iarnă, cu Gloria Buzău. Avem jucători care vin din urmă”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal