Lieștiul i-a pus gând rău Oțelului. ”La un meci ca ăsta nu mai contează prima”

301
Foto: Facebook/Sporting Liești

Cele două echipe gălățene din Liga a III-a implicate în lupta pentru accederea la barajul de promovare în eșalonul superior, Sporting Liești și Oțelul, se vor întâlni în meci direct în etapa VIII-a din eșalonul trei, penultima etapă din tur.

Jocul programat sâmbătă pe ”Liești Arena” este privit de componenții formației din Liești ca un meci al orgoliilor. Fundașii centrali de la Liești, Dragoș Voicu și Daniel Gîță, au prefațat deby-ul de sâmbătă în direct la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro.

Unul dintre cei mai vechi componenți ai echipei din Liești, Dragoș Voicu, spune că vrea să încurce echipe lui Petre Grigoraș, așa cum a făcut și la ultima vizită a tehnicianului gălățean la Liești. ”În primul rând vreau să câștigăm, sperăm să facem un meci bun și să păstrăm punctele la Liești.

Cred că va fi un meci dificil, Oțelul are un lot foarte puternic cu jucători experimentați, dar sper să-i facem lui Petre Grigoraș aceleași probleme pe care i le-am creat ultima dată când a jucat la noi cu Foresta Suceava. La un meci ca ăsta nu mai contează prima”.

În sigurul joc al returului sezonului trecut Sporting Liești a învins cu scorul 3-1 Foresta Suceava, echipă pregătită la acea vreme de Petre Grigoraș.

Colegul din linia defensivă Daniel Gîță a spus că abordează jocul de sâmbătă cu o ambiție specială.

”Să zicem că poate ne dorim să facem poate cel mai bun meci. Este singurul derby rămas în oraș/județ, sperăm să ieșim cu capul sus. Este un meci special pentru majoritatea dintre noi, în mare parte dintre noi am crescut în curtea Oțelului.

Nu am avut ocazia să jucăm la nivel înalt cu Oțelul. Eu am fost jucător la Oțelul și în anul în care s-a dorit promovarea, poate e o ambiție în plus. Cu siguranță se va juca cu determinare, cu ”cuțitele pe masă” cum se spune, sper să fie un meci frumos și disputat”, a declarat Daniel Gîță.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal