Lieștiul se menține pe podium după victoria de la Valea Mărului

357
Foto: Facebook/Sporting Liești

Două dintre cele trei echipe gălățene din eșalonul trei, Avântul Valea Mărului și Sporting Liești s-au întâlnit în meci direct sâmbătă, pe terenul nou promovatei. Jocul s-a încheiat cu victoria formației oaspete, scor 2-1, la pauză 1-1, după un meci în care formația din Liești a irosit o sumedenie de ocazii din poziție singur cu portarul.

Adrian Grigoraș a deschis scorul în minutul 3, din lovitură de pedeapsă, iar Lucian Murgoci a egalat în minutul 36, de altfel, golul marcat de fostul jucător al Oțelului este primul pentru vălmăreni în acest sezon. Golul victoriei a fost marcat în minutul 82 de George Bîrlădeanu.

Sporting Liești a început jocul cu formula: Vădeanu – Iancu, Voicu, Gîță, Tudor, Munchiu, Mihu, Zărnescu, Stan, Grigoraș, Dănăilă. Au mai intrat: Lupu, Moldoveanu, Bîrlădeanu, Milea. Antrenor: Ionuț Niculcea, tehnicianul gălățean face echipă pe banca tehnică a formației din Liești cu Dorinel Matei și Cristi Brăneț.

După victoria de la Valea Mărului, cea de a treia din acest sezon, Sporting Liești se menține pe locul trei în clasamentul seriei cu 10 puncte, (la egalitate de puncte cu SC Oțelul, locul 4), din 5 jocuri, golaveraj 12-8. Cei de la Valea Mărului ocupă locul zece în clasament, ultimul, fără puncte acumulate după prima jumătate de sezon. În etapa a VI-a Sporting Liești va juca pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, (locul 2, 12 puncte), în timp ce vălmărenii vor juca tot pe teren propriu cu Viitorul Ianca.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal