Oțelul a pierdut derby-ul cu Brăila!

1246
Foto: Facebook.com/SC Oțelul

SC Oțelul a pierdut derby-ul etapei a VII-a din campionatul Ligii a III-a. Formația gălățeană a cedat cu socrul 2-3 jocul de la Însurăței cu Dacia Unirea Brăila.

Oțelul a început meciul de la 1-0, în minutul doi Cosmin Stoian a deschis scorul din lovitură de pedeapsă, 1-0 fiind și scorul după prima repriză. În partea secundă, în minutul 70, formația brăileană a fost introdusă în joc de arbitrul de margine, a acordat o lovitură liberă, fază premergătoare golului egalizator. Faza a fost contestată de gălățeni, pe lângă lovitura liberă acordată mult prea ușor, Oțelul reclamă și un fault la Sîrghi. De altfel, fundașul gălățean a părăsit terenul accidentat imediat după gol. Spre finalul jocului formația din Brăila a mai marcat de două ori, iar Oțelul a redus din diferență în minutele de prelungire prin Marius Matei, tot din lovitură de pedeapsă.

Pentru SC Oțelul au evoluat: Gabriel Ursu – Cosmin Stoian, Cristi Sîrghi, Costin Ghiocel, Dan Popescu, Andreas Iani, Ionuț Neagu, George Cîrjan, Denis Cireș, Gabriel Răducan. Au mai jucat: Marius Sevastian, Georgian păun, Ștefan Farcaș, Bogdan Gavrilă și Marius Matei.

După înfrângerea din etapa a VII-a Oțelul pierde șefia din clasamentul seriei I, detronată chiar de formația din Brăila. Pentru Oțelul urmează derby-ul județean cu Sporting Liești, 31 octombrie, ora 15.00, pe ”Liești Arena”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal