Oțelul, remiză in extremis în derby-ul cu Focșaniul

279
Foto: www.ascotelul.ro

Două dintre cele trei mari favorite la accederea în următoarea fază a campionatului Ligii a III-a, seria a II-a, Oțelul și CSM Focșani, au remizat, scor 1-1, (0-0), în jocul de la Galați din etapa a IV-a.

La fel ca în meciul de Cupă, în care CSM Focșani s-a impus la limită, scor 1-0, cu gol marcat la una din puținele acțiuni în careul gălățean, și în jocul de azi vrâncenii au deschis scorul, în minutul 48. Oțelul a replicat în căutarea egalării, iar golul care a decis jocul a fost marcat de Marius Matei, în minutul 90, din lovitură de la 11 metri.

Până la golul lui Matei formația gălățeană a irosit o șansă bună de egalare în minutul 76. Gabriel Răducan a trimis cu capul la poarta, însă portarul vrâncean a scos mingea de sub bară. La fel ca în jocul de Cupă formația vrânceană a prestat un joc cu multe durități și cu trageri de timp după momentul în care au preluat conducerea.

Antrenorul Petre Grigoraș a trimis în teren pentru jocul de azi echipa: Iulian Dinu – Cosmin Stoian, Cristi Sîrghi, Costin Ghiocel, Dan Popescu, Ionuț Neagu, Denis Cireș, Fernando Dobre, Alin Nica, George Cîrjan, Gabriel Răducan. Au mai jucat: Marius Matei, Bogdan Gavrilă, Aurelian Petrache și Marius Sevastian.

După patru etape din actuala ediție a Ligii a III-a SC Oțelul a acumulat șapte puncte, golaveraj 4-2. În etapa viitoare, 10 octombrie, Oțelul se va deplasa pe terenul celor de la CS Făurei, echipa de pe locul 9, penultimul, urmând ca pe teren propriu gălățenii să revină cu jocul contra celor de la CSM Bacău, 17 octombrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal