”Panterele” de la FC Universitatea adună puncte pentru play-off

120
Foto: FC Universitatea Galați/Facebook

După remiza de la mijlocul săptămânii de la Arad echipa feminină de fotbal Universitatea Galați a remizat și în cel de al doilea joc al săptămânii. Formația gălățeană a încheiat la egalitate, scor 2-2, la pauză 1-1, jocul de pe terenul celor de la Heniu Prundu Bârgăului.

Formația gălățeană a deschis socrul în minutul 26 prin Monica Bențoiu, gazdele au egalat până în pauză. În partea secundă, minutul 55, Lidia Moacă a trecut din nou formația gălățeană în avantaj, dar gazdele au egalat și a doua oară.

FC Universitatea a utilizat în jocul de la Prundu Bârgăului formula: Roxana Pazargic – Alexandra Ivan, Nina Anca, Nadya Petrovskaya, (Georgiana Bobocea), Ana Arnăutu, Monica Bențoiu, Lidia Moacă, Irina Topal, Nicoleta Lepădatu, Alexandra Hilohe, (Alexandra Condrea). Rezerve neutilizate: Valentina Ivan și Andreea Surcică. Antrenori: Gabriel Călinescu, Gheorghe Cucu, consilier tehnic: Ionuț Niculcea.

După cele două remize din această săptămână FC Universitatea ajunge la 8 puncte și se clasează pe locul șase în clasamentul la zi din Liga I cu două victorii, două remize, două înfrângeri. Locul șase la finalul sezonului regulat asigură prezența în următoarea fază a competiției, Grupa A, play-off.

Pentru formația gălățeană urmează meciul de pe teren propriu, 18 octombrie, cu Universitatea Alexandria, joc ce se va disputa în cadrul etapei a VII-a din cele 12 din sezonul regulat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal