Scor strâns, victorie lejeră. Oțelul a învins la Făurei

505
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Suporter Club Oțelul Galați și-a respectat statutul de echipă favorită la accederea pentru jocurile de baraj în etapa VI-a din eșalonul trei. Formația pregătită de Petre Grigoraș s-a impus cu scorul 3-2, la pauză 1-0, pe terenul celor de la CS Făurei.

Scorul a fost deschis de Gabriel Răducan, în minutul 32, după o fază în care jucătorii Oțelului au încercat în mai multe rânduri poarta formației brăilene. După pauză Oțelul s-a desprins la 2-0, în minutul 51 Cristi Sîrghi, a marcat cu capul din nouă metri, după ce Ghiocel a recuperat balonul în careul advers. La una din puținele acțiuni la poarta Oțelului, dacă nu chiar singura din repriza secundă, formația din Făurei a redus din diferență în minutul 75.

Replica Oțelului a venit imediat, în minutul 76 Matei a refăcut avansul de două goluri, după o centrare ”pusă pe cap” de Stoian. În finalul jocului, minutul 85, gazdele au redus din diferență cu un gol marcat de la distanță.

Petre Grigoraș a început meciul de la Făurei cu formula: Gabriel Ursu – Teodor Farcaș, Costin Ghiocel, Cristi Sîrghi, Dan Popescu, Andreas Iani, Bogdan Gavrilă, Ionuț Neagu, George Cîrjan, Marius Matei, Gabriel Răducan. Au mai jucat: Cosmin Stoian, Fernando Dobre, Robert Țicămucă, Denis Cireș.

După victoria de la Făurei SC Oțelul ajunge la 10 puncte, golaveraj 7-4. Pentru Oțelul urmează meciul de pe teren propriu cu CSM Bacău, joc programat pentru 17 octombrie, urmând ca în etapa a VII-a, 24 octombrie, formația gălățeană să evolueze în deplasare, tot în județul Brăila, dar la Însurăței, cu cei de la Dacia Unirea Brăila, formație cu care se duelează pentru locurile ce asigură prezența la baraj.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal