Start de sezon pentru CSU Belor

142

După o perioadă lungă de pauză echipele din Divizia A1 feminină vor reveni la competiții. În perioada 31 octombrie – 2 noiembrie, formațiile din prima ligă feminină vor juca meciurile din cadrul primului turneu. Fetele de la CSU Belor vor juca în cadrul primului turneu în Grupa 4, iar adversarele formației gălățene vor fi FC Argeș Pitești și Rapid București.

Turneul se va disputa la București, Sala Rapid, iar CSU Belor va juca duminică, 1 noiembrie, de la ora 18.30, cu FC Argeș Pitești, și luni, 2 noiembrie, de la ora 18.30, cu gazdele Rapid București. În primul meci al turneului de la București, 31 octombrie, Rapid va juca cu FC Argeș.

Modificare în lotul CSU Belor

După ce Monika Krasteva s-a accidentat și va rata tot sezonul clubul gălățean și-a completat lotul cu o altă jucătoare, Elena Becheva. În vârstă de 22 de ani, Becheva a evoluat sezonul trecut pentru Levski Sofia, în Bulgaria. A mai jucat pentru Merinos SK, în Turcia, iar în acest sezon s-a pregătit cu Grupa Azoty Roleski PWSZ Tarnów, Polonia. Detalii despre lotul CSU Belor aici.

Galațiul va găzdui o grupă din turneul doi

Al doilea turneu din Divizia A1 se va disputa între 6 și 8 noiembrie, iar Grupa 4 își va disputa meciurile la Galați. Alături de CSU Belor la turneu vor mai participa CSM Târgoviște și CSM Lugoj. În primul meci al turneului de la Sala Sporturilor, 6 noiembrie, formația gălățeană va juca cu CSM Târgoviște, în a doua zi de turneu, 7 noiembrie, vor juca CSM Târgoviște și CSM Lugoj, urmând ca turneul să se încheie cu jocul dinte CSU Belor și CSM Lugoj, 8 noiembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal