Testele Covid-19 întârzie startul în Liga a IV-a

181
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Din cauza pandemiei globale de coronavirus fotbalul județean este în pauză de la începutul lunii martie. Din păcate echipele ce activează în cele două eșaloane județene, Liga a IV-a și Liga a V-a, cât și cele de juniori, nu au semnale pozitive în ceea ce privește reluarea competițiilor fără teste pentru depistarea Covid-19. Antrenorul echipei cu care CSM Galați va evolua în Liga a IV-a, Viorel Tănase, a declarat la Lider Sportiv, că bugetele echipelor din Liga a IV-a nu permit efectuarea testelor.

”Sper ca cei de la Ministerul Tineretului și Sportului împreună cu cei de la Ministerul Sănătății să ia o hotărâre în privința campionatelor de juniori și în ceea ce privește fotbalul județean și să permită începerea campionatelor. Numai că, ținând cont de bugetele echipelor din Liga a IV-a, dacă ne vor obliga să facem testele covid atunci lucrurile se complică. Sunt costuri mari, iar bugetele echipelor din Liga a IV-a sunt foarte mici. Sper să se ia o hotărâre să începem campionatele, atât cu juniorii cât și cu echipa de seniori”, a spus ”Tase”.

Tehnicianul gălățean și-a exprimat dorința ca de la jumătatea lunii în curs competițiile din fotbalul județean, cât și cele de juniori să se reia. ”Eu mi-aș dori și sper ca de la 15 octombrie să putem să începem. Într-adevăr, suntem conștienți că numărul de cazuri cu infectați de coronavirus e în creștere, dar la fotbal avem avantajul că jucăm în aer liber, iar riscul de infectare este mult mai mic”, a spus Viorel Tănase la Lider Sportiv.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal