United a marcat de 11 ori în a doua victorie stagională

238
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Campioana en-titre a României la fotbal în sală, United Galați, și-a trecut în cont a doua victorie în actuala ediție a Ligii I. Formația gălățeană s-a impus categoric, scor 11-4, în jocul de la Miercurea Ciuc cu nou promovata KSE Târgu Secuiesc.

Jocul a fost total la discreția formației gălățene, iar după zece minute United conducea deja cu 4-0. Tacot a deschis scorul în minutul 3, Cireș a dublat avantajul în minutul 6, Crișan a distanțat United la 3-0, după o lovitură liberă în care Cojocaru a deviat mingea în poartă cu spatele, iar Andrei Crăciun a marcat pentru 4-0, scorul primei jumătăți din repriza inaugurală.

Oaspeții au redus din diferență în minutul 12, în urma unei lovituri libera, dar imediat Andrei Crăciun, în minutul 14, a marcat de două ori consecutiv și a urcat scorul la 6-1. Al doilea gol a fost marcat de Crăciun din lovitură de pedeapsă, penalitate scoasă de Tacot. Cu cinci minute înainte de pauză United a marcat pentru 7-1, Robert Crișan a înscris după un contraatac. Scorul după prima repriză, 7-2, a fost stabilit de formația covăsneană în minutul 18, după o lovitură liberă.

În partea secundă United s-a desprins la 8-2 după golul lui Burdujel și 9-2 grație reușitei lui Crișan. Formația din Covasna a avut o revenire ușoară și a redus din handicap până la 9-4. Antrenorul – jucător Florin Ignat a oprit elanul celor de la KSE cu golul de 10-4, iar tabela a fost închisă de Matei Boșneagă, 11-4.

După primele două etape ale turneului de la Miercurea Ciuc campionii de la United au 6 puncte după victoriile 8-5 cu FK Odorheiu Secuiesc și 11-4 cu KSE Târgu Secuiesc.

Pentru United uremază ultimul meci al turneului de la Miercurea Ciuc, luni, de la ora 16.00, cu Imperial Miercurea Ciuc, joc ce va fi transmis în direct de Pro X TV.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal