United, doar remiză în derby-ul cu o Deva lovită de coronavirus

122
sursa foto: Facebook.com/CS United Galați

Campionii de la United nu au putut profita de lipsa de efectiv a celor de la Autobergamo Deva, cinci jucători nu au fost disponibili din cauza coronavirusului, și a remizat, scor 2-2, în etapa a V-a din Liga I, joc disputat în cadrul turneului din Harghita la Odorheiu Secuiesc.

United a intrat cu un deficit de un gol la pauză, scor 1-2. Contrar cursului jocului, Deva a deschis socrul în minutul 6, după o fază la care au contribuit doi foști jucători ai Galațiului. Portarul Vlad Iancu a pasat, cu mâna din propria suprafață de pedeapsă, antrenorul – jucător de la Deva, Mimi Stoica a marcat. Formația gălățeană a replicat imediat, iar peste alte șase minute de joc Sergiu Tacot a egalat, servit excelent ce celălalt antrenor – jucător de pe teren, Florin Ignat. Gălățenii au încercat în mai multe rânduri desprinderea, dar în minutul 19 Mimi Stoica a marcat a doua oară, de data asta în urma unui corner, la faza premergătoare portarul Dinicuță s-a remarcat cu o intervenție salvatoare.

În partea secundă s-a jucat la o singură poartă, la cea a echipei din Deva. Gălățenii au forțat în căutarea golului egalizator. După ce Tacot a ratat în mai multe rânduri egalarea, Araujo a refăcut echilibrul, în minutul 30, după o pasă a lui Tacot. Asaltul gălățenilor a continuat la poarta lui Iancu, Ignat, Cireș, Crișan nu au fructificat oportunitățile avute.

În finalul jocului United a scos portarul, Tacot a preluat tricoul distinctiv de fly goalkeeper, însă golul victoriei nu a putut fi marcat de gălățeni, deși hunedorenii au scos de două ori de pe linia porții. Gălățenii se pot declara mulțumiți cu remiza, cu patru secunde înainte de final Autobergamo Deva a ratat cu poarta goală golul victoriei.

United a jucat meciul cu Deva în formula: Dinicuță – Burdujel, Araujo, Tacot, Crăciun; Ignat, Cireș, Crișan, Cojocaru. În clasamentul la zi din Liga I United este pe locul 3 cu 11 puncte, trei puncte mai puțin decât echipa de pe primul loc, Autobergamo Deva. pe doi sunt harghitenii de la Imperial Miercurea Ciuc cu 12 puncte, un meci mai puțin. Următorul joc al formației gălățene din Harghita, cel de luni cu Dunărea Călărași, nu se va mai disputa, Dunărea are mai multe cazuri de covid-19.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal