United, învinsă în ultimul meci al turneului de la Miercurea Ciuc

105
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cele mai bune echipe din fotbalul în sală de la noi, United Galați și Imperial Miercurea Ciuc, s-au întâlnit în meci direct în etapa a treia a turneului de la Miercurea Ciuc. După un meci spectaculos, cu mai multe momente de egalitate, formația din Miercurea Ciuc s-a impus cu scorul 5-3, după ce la pauză harghitenii au intrat în avantaj, scor 2-1.

După șapte minte de joc gazdele au deschis scorul, dar două minute mai târziu antrenorul-jucător Florin Ignat a egalat. Cu șase minute înainte de pauză harghitenii au trecut din nou în avantaj, iar în minutul 21 Andrian Lașcu, fostul jucător al United, a desprins Imperial la 3-1. Un alt internațional al Republicii Moldova, Sergiu Tacot, a reintrodus formația gălățeană în joc cu golul de 3-2, în minutul 23. Când mai erau 7 minute de disputat din meci gălățenii au izbutit și au egalat la 3, prin Robert Crișan. În finalul jocului brazilianul Andre Sasse, a realizat tripla, după ce tot al a deschis scorul, și a hotărât soarta jocului.

După primele trei etape disputate din actuala ediție a Ligii I United este pe locul trei cu 6 puncte, golaveraj 22-14. Al doilea turneu din Liga I este programat să se dispute între 24 și 26 octombrie, într-o localitate ce urmează să fie anunțată de FRF. În etapa a IV-a United va juca cu Luceafărul Buzău, 24 octombrie, în a V-a campionii vor întâlni Autobergamo Deva, 25 octombrie, iar în cea de a VI-a gălățenii au meci cu Dunărea Călărași, 26 octombrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal