United revine la jocurile oficiale. Turneu la Miercurea Ciuc în deschiderea Ligii I

119
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După o lungă pauză, din cauza pandemiei de coronavirus, Liga I de futsal revine în actualitate. Cele opt echipe ce formează eșalonul de elită al futsalului autohton se vor reuni la Miercurea Ciuc pentru turneul de deschidere al campionatului Ligii I.

În cadrul acestui prin turneu se vor juca primele trei etape din campionat. Campionii de la United vor juca trei jocuri în trei zile la Miercurea Ciuc. În prima zi de turneu din Harghita, sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 18.30, United va juca cu FK Odorheiu Secuiesc, formație harghiteană ce a terminat pe locul șase precedenta ediție de campionat a Ligii I, meci ce va fi transmis în direct pe canalul de youtube Futsal România.

Duminică, 11 octombrie, campionii vor juca de la ora 18.00, cu KSE Târgu Secuiesc, formație covăsneană ce a revenit în Liga I după ce a activat timp de trei sezoane în al doilea eșalon. Turneul de la Miercurea Ciuc va fi terminat de United luni, 12 octombrie, de la ora 16.00, cu un joc contra vicecampionilor de sezonul trecut, Imperial Miercurea Ciuc. Ultimele două jocuri ale formației gălățene vor fi transmise în direct la tv de Pro X.

Pentru noua ediție de campionat ce va debuta sâmbătă lotul formației gălățene a suferit câteva modificări. Au plecat: Andrei Grigoraș, Mimi Stoica, Andrian Lașcu și Cristi Obadă. În schimb, formația gălățeană și-a ”repatriat” talentele, au revenit la echipă Marius Andrei şi Iulian Cojocaru, jucători ce au fost împrumutați la alte echipe din Liga I sezonul trecut.

”Au revenit tinerii foarte talentați care au jucat sub formă de împrumut la alte cluburi de prim eșalon și mai așteptăm un jucător foarte bun. Va rata primul turneu al noului sezon, dar sperăm ca apoi să fie apt de competiție. Ne-au plecat unii sportivi care au pus umărul la cucerirea titlului, le mulțumim pentru aport, dar mergem înainte și cred în continuare că avem o echipă foarte bună”, a spus antrenorul Florin Ignat, pentru site-ul oficial United, despre lotul formației gălățene din acest sezon.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal