Vălmărenii au produs surpriza campionatului la Focșani!

615

Nou promovată în Liga a III-a Avântul Valea Mărului a produs surpriza seriei secunde din campionatul celui de al treilea eșalon. Vălmărenii, ultima clasată în serie, au reușit să învingă cu scorul 1-0, (0-0), CSM Focșani, într-un meci disputat chiar pe terenul formației vrâncene, una dintre cele trei echipe ce și-au anunțat intențiile de a accede în eșalonul superior.

Golul victoriei vălmărene a fost marcat de Constantin ”Boboc” Spînache, jucător transferat recent de gruparea de Liga a III-a. ”Boboc” a marcat golul de trei puncte în finalul jocului. În minutul 82 atacantul gălățean a transformat o lovitură liberă directă de la 16 metri.

Antrenorul Ghoerghiță Popa a început jocul de la Focșani cu echipa: Olaru – Popa, Moise, Antofe, Hilohi, Partenie, Ignat, Napărlică, Afteni, Moise, Spânche.

Victoria de la Focșani este insuficientă pentru formația gălățeană să părăsească ultima poziție a seriei. Vălmărenii au acumulat patru puncte în șapte jocuri, un punct mai puțin decât echipa de pe locul 9, penultimul, CS Făurei. De altfel, cele două echipe se vor întâlni în meci direct etapa viitoare, 31 octombrie, la Valea Mărului, în etapa a VIII-a.

Altfel, celelalte două echipe gălățene din seria I ocupă locuri în prima parte a clasamentului după etapa a VII-a. Oțelul este pe doi cu 13 puncte, golaveraj 13-7, în timp ce Sporting Liești este pe patru cu același număr de puncte, 13, golaveraj 16-13. Cele două echipe gălățene se vor întâlni în meci direct în etapa a VIII-a, sâmbătă, 31 octombrie, pe ”Liești Arena”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal