Victorie facilă pentru Oțelul. 4-0 cu CSM Bacău

535
sursa foto: Facebook/SC Oțelul

În etapa a VI-a din Liga a III-a SC Oțelul s-a impus cu scorul 4-0, la pauză 2-0, în jocul de pe teren propriu cu cei de la CSM Bacău. Jocul cu formația băcăuană a fost dominat în întregime de gruparea gălățeană, oaspeții au trimis de câteva ori mingea pe poarta Oțelului, prima dată în minutul 40 la scorul 2-0.

Scorul a fost deschis de Ionuț Neagu, în minutul 11, cu un șut din marginea careului de 16 metri, iar scorul pauzei a fost stabilit de Bogdan Gavrilă, în minutul 20. În partea secundă Gavrilă a trimis mingea în poartă, minutul 53, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Oțelul a marcat pentru 3-0 în minutul 63, Alin Nica a marcat un gol asemănător celui lui Neagu. Pentru 4-0 a marcat Denis Cireș. Intrat imediat după pauză Cireș a înscris în minutul 83, în urma unei lovituri libere, după ce portarul oaspeților a respins mingea în față. Pe lângă cele patru goluri Oțelul și-a mai creat o serie de șanse de a marca, dar neconcretizate de Cîrjan, Păun sau Nica.

Petre Grigoraș a trimis în teren pentru meciul cu CSM Bacău formula: Gabriel Ursu – Costin Ghiocel, Teodor Farcaș, Cristi Sîrghi, Dan Popescu, Alin Nica, Andreas Iani, Ionuț Neagu, Bogdan Gavrilă, George Cîrjan, Gabriel Răducan. Au mai jucat: Denis Cireș, Ștefan Stancu, Marius Sevastian, Aurelian Petrache și Georgian Păun.

Victoria cu formația din Bacău este a patra pentru SC Oțelul care ajunge la 13 puncte, 6 jocuri. În clasamentul la zi din seria a II-a, Oțelul preia șefia seriei, la egalitate de puncte cu Sporting Liești. Pentru Oțelul urmează două meciuri consecutive în deplasare. Prima dată gălățenii vor juca pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila, formația ce a pierdut în etapa curentă, scor 1-2, pe terenul celor de la Sporting Liești, urmând ca în etapa a VIII-a Oțelul să joace pe terenul Sporting Liești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal