Victorie în stil de campioană. United începe sezonul cu o victorie în care a revenit de patru ori!

272
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Campionii de la United au început sezonul cu un meci în care au demonstrat cu vârf și îndesat că titlul acordat de FRF nu a fost întâmplător. Formația campioană s-a impus cu socrul 8-5, (2-4), în fața celor de la FK Odorheiu Secuiesc, după ce a revenit de patru ori.

Harghitenii au fost la cârma jocului în prima repriză și au condus în mai multe rânduri, 2-0, 3-1 și 4-2. De fiecare dată băieții lui Florin Ignat au revenit grație golurilor marcate de Andrei Crăciun.

În partea secundă United a fost echipa cu inițiativă, iar după primele zece minute de joc gălățenii au readus egalitatea pe tabelă. Iulian Cojocaru a marcat pentru 3-4, în minutul 29, iar căpitanul Burdujel a egalat în același minut. Harghitenii au mai trecut o dată la conducere, în minutul 32, scor 5-4, după ce au marcat direct din lovitură liberă.

Însă, revenirea a fost semnată de același Andrei Crăciun în minutul 34, (5-5). Un minut mai târziu United a trecut pentru prima oară la conducere în meciul de la Miercurea Ciuc, grație unui autogol al harghitenilor, (6-5), iar Sergiu Tacot, în același minut 35, a dublat avantajul campionilor, (7-5). Cu trei minute înainte de final formația din Odorheiu Secuiesc a ratat șansa apropierii, portarul gălățenilor Andrei Dinicuță a apărat o lovitură de la zece metri. Meciul s-a încheiat cu o nouă reușită a lui Andrei Crăciun, (8-5), a patra în meciul din Harghita.

Turneul de la Miercurea Ciuc va fi continuat de United mâine, duminică, 11 octombrie, de la ora 16.00, cu jocul contra celor de la KSE Târgu Secuiesc, iar luni, 12 octombrie, de la ora 16.00, gălățenii vor juca cu gazdele turneului Imperial Miercurea Ciuc, ora 16.00. Ambele jocuri vor fi transmise în direct de Pro X.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal