Campioana României debutează duminică în Liga Campionilor. ”Lipsa publicului contează enorm”

138
sursa foto: Facebook.com/CS United Galați

Campioana României, United Galați, joacă duminică, 29 noiembrie, meciul de debut în competițiile organizate de UEFA. De la ora 16.00, la Sala Sporturilor Dunărea, campionii vor primi replica celor de la Dolphins Ashdod, campioana Israelului, în meciul de calificare în faza celor 32 din UEFA Futsal Champions League.

Gălățenii pregătiți de Florin Ignat și-au propus să treacă mai departe în Liga Campionilor. ”Trebuie să ne calificăm, asta este cel mai important, din punct de vedere sportiv. Avem trei jucători indisponibili, Dinicuță, Boșneagă și Cojocaru, ei încă sunt în perioada de izolare, așteptăm rezultatele testelor covid, sperăm ca toți să fim negativi”, ne-a spus antrenorul – jucător de la United, Florin Ignat.

Legat de adversarii de duminică, Igant ne-a spus că oponenții din runda preliminară UFCL reprezintă osatura echipei naționale a statului Israel, națională ce a obținut recent calificarea în grupele preliminare ale Campionatului European 2022. ”Ei formează o echipă bună cu mulți jucători de la echipa națională. Naționala Israelului a învins recent Cipru și s-a calificat pentru grupele Campionatul European din 2022”, ne-a mai spus Florin Ignat.

Jocul de duminică se va dispută fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. ”La meciul de duminică lipsa spectatorilor contează enorm. Și când veneam și evoluam ca jucător la Galați simțeam o presiune în plus. Publicul tău te ajută enorm, în special la Galați”, ne-a spus Florin Ignat despre golul din tribunele ”Polivalentei”.

Jocurile din runda preliminară a UEFA Futsal Champions League se dispută într-o singură manșă. Învingătoarea din meciul de duminică va obține calificarea în ruda celor 32. Tragerea la sorți a jocurilor din faza 32-imilor va avea loc la 9 decembrie. Atât United Galați, campioana României, cât și Dolphins Ashdod, campioana statului Israel, sunt debutante în UEFA Futsal Champions League.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal