Campionii de la United, mulțumiți cu tragerea la sorți din UFCL

86

Campioana României la fotbal în sală, United Galați, și-a aflat de curând adversarul cu care va juca în turul preliminar din Liga Campionilor. Formația pregătită de Florin Ignat va debuta în competițiile organizate de UEFA cu un joc contra celor de la Ashdod Dolphins, campioana Israelului.

Antrenorul jucător al formației gălățene, Florin Ignat, s-a declarat mulțumit de tragerea la sorți organizată de UEFA. ”Spuneam înaintea tragerii la sorți că nu contează ce adversar vom înfrunta. Important era să jucăm pe teren propriu. Și vom juca acasă, la Galați. Nu îi vom avea alături pe suporterii noștri, dar va fi totuși un avantaj. Consider că avem prima șansă în duelul cu Ashdod Dolphins, campioana Israelului”, a declarat antrenorul campionilor Florin Ignat.

”Suntem onorați să participăm în UEFA Futsal Champions League și ne dorim să reprezentăm România și Galațiul cât mai bine posibil. Important este să tratăm această ocazie minunată cu bucurie și maximă responsabilitate!”, a declarat președintele clubului United, Cristi Ștefu.

United Galați – Ashdod Dolphins se va disputa într-o singură manșă, eliminatorie, la Galați, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, între 24 și 29 noiembrie, data urmând a fi stabilită în următoarele zile.

Altfel, după ce au disputat cinic jocuri din actuala ediție a Ligii I cei de la United sunt pe locul 3 în clasamentul la zi din competiția internă cu 10 puncte, golaveraj 42-20. În turneul trei, 21-23 noiembrie, formația gălățeană va juca cu Clujana Cluj-Napoca, FK Odorheiu Secuiesc (8-5 în tur), și KSE Târgu Secuiesc, (11-4 în tur). Formația gălățeană mai are de jucat un meci cu Dunărea Călărași, restant din turul doi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal