Cr. Munteanu, despre parcursul Oțelului în tur. ” Valoarea individuală a jucătorilor a făcut diferența”

274
Foto: SC Oțelul

Managerul general de la SC Oțelul, Cristi Munteanu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro Lider FM, despre prima parte a campionatului Ligii a III-a la gruparea roș-alb-albastră. Conducătorul Oțelului se declară mulțumit de parcursul echipei în tur, în condițiile în care gruparea gălățeană a transferat 12 jucători, plus un antrenor, în pauza dintre campionate.

”Am început prost campionatul, dar l-am terminat bine. Per total sunt mulțumit, nu foarte mulțumit. Trebuie să recunosc faptul că echipa ușor a început să se miște după câteva meciuri. În vară au venit 12 jucători, o echipă întreagă, un nou antrenor, care a venit cu zece zile înainte de startul sezonului. Mă bucur că valoarea individuală a jucătorilor a făcut diferența și au adus puncte”, a spus Cristi Munteanu.

Două-trei transferuri în iarnă

Cristi Munteanu a anunțat la Lider Sportiv că nu vor fi schimbări multe la nivelul lotului în pauza de iarnă. ”Sunt convins că puteam mai mult, dar este nevoie de timp pentru a crea omogenitate într-o echipă nou formată. Suntem la egalitate în clasament cu Brăila, echipa de pe primul loc, departajați de câteva goluri. Sunt convins că cu o pregătire bună în iarnă, dacă vom puncta cu două-trei transferuri, acolo unde consideră antrenorul Petre Grigoraș, în retur să nu mai fie surprize gen Râmnicu Sărat”, a declarat Cristi Munteanu la Lider Sportiv.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal