CSM Galați a pierdut semifinala cu Năvodariul. Gălățenii vor juca pentru medaliile de bronz în DNS

153
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de rugby a Clubului Sportiv Municipal Galați a ratat calificarea în finala campionatului Diviziei Naționale de Seniori. Manșa retur a semifinalei cu CS Năvodari, disputată pe terenul formației din Constanța, a fost cedată de gălățeni cu scorul 16-12.

Prima parte a jocului de la Năvodari s-a încheiat cu socrul 10-6, gălățenii au marcat prin intermediul a două lovituri de pedeapsă, ambele transformate de Ionuț Niacșu, în timp ce gazdele au marcat un eseu, transformat, și o lovitură de pedeapsă. În partea secundă gazdele s-a distanțat la 13-6, după o lovitură de pedeapsă. Gălățenii s-au apropiat la 13-12, după ce au transformat o lovitură de pedeapsă și un drop gol, ambele reușite de același Ionuț Niacșu. Meciul s-a încheiat cu o nouă lovitură de pedeapsă transformată de gazde.

CSM Galați: 15. Alexandru Bisceanu, 14. Alexandru Frățilă, 13. Gabriel Partenie, 12. George Prunaru, 11. Ionuț Cosmiuc, 10. Ionuț Niacșu,9. Alexandru Ungureanu, i8. Gabriel Dănăilă, 7. Jean Marian Don, 6. George Bulearcă, 5. Cristian Spătărescu, 4. Dragoș Giușcă, 3. Gabriel Cotici, 2. Lucian Dinu, 1. Roman Cangea. Rezerve: Eduard Don, Mitică Trandafir, Nicu Manolachi, Lucian Grigore, Constantin Badea, Daniel Josan, Dănuț Lăcătuș, Mihai Petrescu. Antrenori: Marius Secuianu și Dan Vlismas.

Învinsă în semifinala cu Năvodariul formația gălățeană va juca pentru câștigarea medaliilor de bronz în DNS cu RC Bârlad, primul meci se va juca chiar sâmbătă viitoare la Bârlad, iar returul peste o săptămâna la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal