CSM Galați vrea întăriri pentru viitorul sezon al DNS

103
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de rugby de la CSM Galați a ratat de puțin medaliile de bronz în Divizia Națională de Seniori. La finalul manșei retur din finala mică din DNS antrenorul de la CSM Galați, Marius Secuianu, a apreciat că avantajul luat de formația RC Bârlad în tur a fost decisiv pentru adjudecarea medaliilor de bronz.

”Am întâlnit o echipă care a avut un avantaj suficient, (20 de puncte). Noi am făcut o prima repriză foarte bună, am avut avantaj de 20 de puncte, dar din păcate nu am reușit să menținem același tempo și în partea secundă și am primit, fără să înscriem, 19 puncte”, a declarat Marius Secuianu.

Antrenorul rugbiștilor de la CSM Galați a vorbit și despre perspectivele viitorului sezon la echipa gălățeană. Tehnicianul gălățean spună că dacă echipa de rugby ar primi sprijin suplimentar de la cei care conduc clubul s-ar putea bate pentru locurile care asigură prezența în primul eșalon, SuperLiga.

Pentru noi urmează perioada de tranziție, de analiză, în care vom trage linie și pe viitor, sper pe scheletul jucătorilor experimentați pe care îi avem să aducem alți jucători și să pornim la un nou drum cu tăria necesară pentru a obține ce ne propunem. Cu puțin ajutor din partea clubului, Consiliului de Administrație, sperăm ca din sezonul viitor să ne punem și noi speranțele să ne clasăm pe un loc care să ne ducă în prima divizie. Dar numai cu sprijinul Consiliului de Administrație, ne trebuie câțiva jucători care să ne ajute în angrenajul echipei noastre”, a spus Marius Secuianu.

Echipa de rugby de la CSM Galați a terminat ediția curentă a Diviziei Naționale de Seniori pe locul 4, după ce a pierdut finala pentru medaliile de bronz cu RC Bârlad, 10-30 la Bârlad și 22-19 la Galați. Formația gălățeană se poate mândri cu un sezon regulat aproape perfect, CSM Galați a terminat turul campionatului, (singura parte a campionatului ce s-a disputat din cauza pandemiei), pe locul doi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal