Debut de campionat cu două victorii pentru CSU Belor. ”Suntem mulțumiți de startul de sezon”

84

Echipa de volei CSU Belor a câștigat al doilea meci din campionatul Diviziei A1, scor 3-2, pe terenul celor de la CSU Belor. În direct la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, team-managerul echipei Silviu Șoimu, a vorbit despre victoria formației gălățene.

”Încă am emoții, a fost un meci de cinci seturi, un meci dramatic. Rapid a condus de două roi, cu 1-0 și 2-1, noi am egalat de fiecare dată. Ne-am câștigat seturile foarte ușor, de altfel, și formația Rapid și-a câștigat seturile destul de clar. În final valoarea echipei noastre, peste cea a Rapidului, a avut câștig de cauză. Este o bucurie imensă, ne așteptam la un meci greu, după ce în pregătiri am jucat șase meciuri cu Rapid și toate au fost foarte echilibrat”, a spus Silviu Șoimu.

Legat de startul de sezon al formației gălățene, CSU Belor a câștigat cu scorul 3-0 jocul cu Argeș Pitești și 3-2 cu Rapid, Silviu Șoimu a declarat: ”Suntem mulțumiți de startul de sezon, nu știam adevăratul potențial al echipei, nu știam nici potențialul adversarilor noastre, în acest nou format. Am început destul de bine, puteam începe chiar foarte bine, dar e bine și cu cinci puncte, avem speranțe destul de mari pentru acest campionat”.

Pentru CSU Belor urmează meciurile din cel de al doilea turneu, rotație ce se va disputa la Galați, Sala Sporturilor Dunărea. Deși spectatorii nu pot fi alături de fetele lui Bogdan Paul în sală, aceștia vor putea urmări jocurile pe pagina de facebook a clubului gălățean.

”Urmează organizarea turneului de acasă, unde vom avea două examene. Cel al organizării în condiții de pandemie și cel de pe teren. Vom întâlni o echipă, CSM Târgoviște, care se va bate la titlu și un adversar tradițional de-al nostru CSM Lugoj. Meciurile se vor juca fără spectatori, dar noi vom asigura condițiile de transmisie a jocurilor pe pagina noastră de facebook. Echipa noastră va juca vineri și duminică, în ambele zile de la ora 18.30”, a încheiat Silviu Șoimu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal