FC Universitatea învinge la Reșița și se apropie de play-off

145
Foto: FC Universitatea Galați/Facebook

Reprezentanta Galațiului în Liga I de fotbal feminin FC Universitatea este foarte aproape de calificarea în faza secundă a primului eșalon feminin, play-off-ul. În penultima etapă a turului sezonului regulat, de altfel singura parte a sezonului regulat, formația gălățeană s-a impus cu scorul 2-1 (1-0) la Reșița, pe terenul formației locale Banat Girls.

FC Universitatea a deschis scorul în minutul 44, gol marcat de Valeria Postol, gazdele au egalat în minutul 50, prin Adelina Ion, fosta jucătoare la FC Universitatea, iar golul de trei puncte a fost marcat de junioara Alexandra Hilohe în minutul 50.

Pentru FC Universitatea au jucat: Georgiana Bobocea – Alexandra Ivan, Nina Anca, Olga Zeziukina, Sandra Oprică – Nicoleta Lepădatu, Lidia Moacă, Iriska Topal, Monica Benţoiu – Alexandra Hilohe, Valeria Postol. Au mai intrat: Nadya Petrovskaya şi Alexandra Condrea.

În clasamentul la zi din Liga I a fetelor FC Universitatea este pe locul 5 cu 15 puncte acumulate după ce a disputat 10 jocuri, poziție ce asigură calificarea în paly-off, Grupa A, la finalul celor 11 etape din sezonul regulat.

Etapa viitoare FC Universitatea va juca pe teren propriu, miercuri, 18 noiembrie, de la ora 11.00 (!), cu echipa de pe locul 11, penultimul, Fotbal Feminin Baia Mare.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal