Final de an cu victorie categorică pentru Oțelul

360
Foto: Facebook/SC Oțelul
Foto: Facebook/SC Oțelul

Suporter Club Oțelul Galați a încheiat anul cu o victorie categorică. În ultimul meci oficial din 2020 Oțelul a învins cu scorul 3-1 CSM Râmnicu Sărat, revelația turului seriei secunde din Liga a III-a.

La pauză Oțelul a intrat în avantaj cu scorul 1-0. Gavrilă a deschis scorul în minutul 35, după ce în prealabil Farcaș a nimerit bara formației din Râmnicu Sărat. Imediat după reluarea jocului după pauză, minutul 50, Gavrilă a reușit dubla. Iar pentru 3-0 a marcat Răducan, în minutul 58, după o pasă a lui Gavrilă, care în loc să realizeze tripla i-a oferit șansa să înscrie lui Răducan. În finalul jocului, pe fondul schimbărilor din echipa Oțelului oaspeții au marcat pentru 3-1 în minutul 80. Oțelul putea marca mai mult de trei goluri în jocul cu formația din Râmnicu Sărat, dar șutul lui Popescu din prima repriză a fost scos de sub bară de portarul buzoienilor, Cireș sau Răducan au irosit șanse importante de a da proporții scorului. Chiar și oaspeții mai puteau marca, în prelungiri unul dintre atacanții de la Râmnicu Sărat a scăpat spre poarta gălățenilor, flancat de doi fundași, iar portarul Dinu a scos cu pieptul mingea trimisă spre poarta sa.

Pentru Oțelul au jucat: Iulian Dinu – Costin Ghiocel, Marius Sevastian, Dan Popescu, Andreas Iani, Alin Nica, Teodor Farcaș, Fernando Dobre, Ionuț Neagu, Bogdan Gavrilă, Gabriel Răducan. Au mai jucat: Denis Cireș, Marius Matei, George Cîrjan, Bogdan Crihană, Ștefan Stancu. În jocul de sâmbătă Petre Grigoraș nu i-a putut utiliza pe Cristi Sîrghi și Georgian Păun, ambii accidentați.

Oțelul termină anul pe locul doi în seria a II-a din Liga a III-a cu 22 de puncte, la egalitate de puncte cu Dacia Unirea Brăila, echipa de pe primul loc. Gălățenii au un avans de 4 puncte față de echipa de pe locul trei, CSM Focșani, 18 puncte.

În etapa a doua din retur, prima din 2021, Oțelul are programat joc pe terenul celor de la Avântul Valea Mărului, 13 martie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal