Fl. Ignat după calificarea în 16-imile Ligii Campionilor: ”Puteam să câștigăm lejer”

128
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Prin golul marcat de internaționalul Octavian Cireș, în minutul 12, campioana României, United Galați, a obținut calificarea în faza 16-imilor din Liga Campionilor, în urma victoriei, scor 1-0, cu Dolphins Ashdod, campioana statului Israel. În finalul jocul cu ”delfinii” din Ashdod, formația din Israel a forțat egalarea pe final, dar defensiva gălățeană a rezistat cu brio.

”Suntem fericiți că ne-am calificat, în acest gen de meciuri, după un timp, nu-și mai aduce aminte cum a fost în teren, contează rezultatul. Cu toate că puteam să câștigăm lejer, zic eu că am avut meciul la îndemâna noastră, să-l câștigăm, iar finalul să-l tratăm mult mai lejer, dar cel mai important este că ne-am calificat. Se poate spune că am jucat cu presiune, din pricina adversarului pe care nu l-am cunoscut foarte bine. Dacă intra golul doi, zic eu, că meciul era mult mai ușor pentru noi”, a spus Florin Ignat, antrenorul – jucător de la United, despre jocul cu campioana Israelului.

În jocul de duminică United nu s-a putut baza pe patru dintre jucătorii echipei, Crăciun, Dinicuță, Boșneagă și Cojocaru, însă, Florin Ignat, apreciază că și fără cei patru jucători aflați în izolare United putea învinge la un scor mai mare echipa adversă. ”Nu știu dacă era mai ușor cu jucătorii care se află în izolare, putea să fie mai ușor și cu lotul actual, dar importantă este calificarea”, a declarat Florin Ignat.

Tragerea la sorți a jocurilor din faza 16-imilor va avea loc la 9 decembrie. În această fază a competiției vor participa printre altele: Barcelona, deținătoarea trofeului, Inter Movistar FS, Sporting Lisabona sau Benfica Lisabona.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal