”Grig” nu vrea multe schimbări la nivelul lotului în iarnă

246
Foto: Facebook/SC Oțelul

Prima parte a campionatului Ligii a III-a, seria a II-a, a fost încheiată de SC Oțelul pe locul doi în clasament, cu 22 de puncte, la egalitate de puncte cu echipa de pe primul loc. Chiar dacă formația gălățeană este pe loc ce asigură prezența la barajul de promovare în eșalonul superior antrenorul roș-alb-albaștrilor, Petre Grigoraș, se declară mulțumit de numărul de puncte acumulate de fotbaliștii Oțelului în prima parte a sezonului.

”Nu trebuie să ne mulțumim cu o iarnă liniștită, trebuie să ne înarmăm acum cu răbdare și să facem o analiză. Trebuie să facem o analiză pertinentă, să vedem punctele slabe pe care le avem la echipă. Am avut și câteva eșecuri care nu au fost în regulă.

Eu cred că parcursul este mulțumitor, după ce am început campionatul cu handicap, o înfrângere în fața celor de la CSM Râmnicu Sărat. Sunt foarte puține meciuri, timpul scurt să recuperezi. Am recuperat, suntem la egalitate de puncte cu Brăila. Avem patru puncte avans față de urmăritoare”, a spus Petre Grigoraș.

Legat de schimbările de la nivelul lotului ”Grig” a anunțat că nu dorește prea multe modificări, noutățile ar apărea la nivelul jucătorilor sub 21 de ani. ”Suntem în grafic, iar lucrul ăsta trebuie să ne ofere încredere și să fim extrem de atenți la ce trebuie să facem în iarnă. Nu vreau să facem multe schimbări, dar este cert că vom avea nevoie de câțiva jucători pentru a ne întări pe anumite posturi, mai ales la juniori”, a declarat Grigoraș.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal