Grigoraș, concluzia turului: ”100% se putea mai mult”

242
Foto: Facebook/SC Oțelul

Prima parte a campionatului Ligii a III-a, seria a II-a, turul, a fost încheiată de SC Oțelul pe locul doi cu 19 puncte, la egalitate cu echipa de pe primul loc, Dacia Unirea Brăila, cele două echipe fiind departajate de golaveraj. Antrenorul Oțelului, Petre Grigoraș, se declară mulțumit de parcursul echipei în prima parte a campionatului, deși spune că se putea mai mult decât cele 19 puncte acumulate.

”Sigur se putea mai mult, 100% se putea mai mult de 19 puncte, dar din diverse motive, din păcate, nu le-am obținut. Per total sunt mulțumit de băieți, au încercat să se ridice la un nivel bun. Am avut și evoluții mai puțin concludente și rezultate mai puțin bune. Dar, una peste alta avem un scop, acela de fi în primele două echipe, de a forma o echipă bună care să lupte în cele două, sper eu două baraje, care vor exista după retur. Deocamdată suntem în grafic, asta este cel mai important”, a spus ”Grig” despre parcursul echipei din tur.

Legat de victoria din ultima etapă a turului, 7-0 cu Sportul Chiscani, antrenorul Oțelului a spus că roș-alb-albaștrii puteau marca mai mult: ”Cred că se putea mai mult, important este că am câștigat, concludent. Totdeauna îți dorești mai mult, îți dorești să ai seriozitate din minutul 1 până în minutul 90, ca fiecare jucător să trateze fazele în mod profesionist. Sunt convins că dacă lucrurile astea s-ar fi întâmplat puteam să mai marcăm”, a declarat Grigoraș.

Pentru Oțelul urmează ultimul meci din 2020, sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul ”Oțelul”, formația gălățeană va juca cu CSM Râmnicu Sărat, locul 3.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal