Hocheiul revine în weekend la Galați!

630
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După pauza forțată de covid 19, hocheiul revine în weekend la Galați. Sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora tradițională 18.30, și duminică, 29 noiembrie, de la ora 11.00, la patinoarul ”Dunărea” hocheiștii de la CSM Galați au programate jocurile de revenire în Campionatul Național de Seniori contra celor de la Sportul Studențesc.

Pentru formația gălățeană va fi al optulea joc pe care îl va disputa în acest sezon, iar în clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori gălățenii sunt pe doi cu 17 puncte din 7 jocuri. ACSH Gheorgheni conduce în CNS cu 21 de puncte, 8 jocuri, iar locurile de play-off mai sunt ocupate de SC Miercurea Ciuc, 12 puncte, 4 jocuri, și Corona Brașov, 7 puncte, 4 jocuri.

Încălzire pentru jocurile de la Cupă

Cele două jocuri cu Sportul Studențesc de la finalul săptămânii sunt ultimele, conform programării FRHG, ăanintea turneului Cupei României de la Galați. Îmntre 16 și 20 decembrie, pe gheața patinoarului ”Dunărea” cele șapte echipe din Campionatul Național se vor duela pentru primul torfeu stagional.

CSM Galați va juca în prima zi a competiției cu Sapientia U23, în al doilea meci din grupă CSM Galați are programat meci cu cei de la Steaua, iar în ultimul meci al grupei este programat duelul pentru locul din finală CSM Galați – SC Miercurea Ciuc. Câștigătoarea grupei, (CSM Galați, SC Miercurea Ciuc, Steaua, Sapientia U23), se va califica în finala Cupei României acolo unde va juca cu câștigătoarea celeilalte grupe, Corona Brașov, ACSH Gheorgheni și Sportul Studențesc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal