Înfrângere în superioritate. Vălmărenii au avut o repriză om în plus, dar au pierdut la Bacău!

264
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Seria de trei jocuri consecutive fără înfrângere a fost întrerupă de nou promovata în Liga a III-a Avântul Valea Mărului. Deși au beneficiat de avantajul unui om în plus pe toată durata reprizei secunde vălmărenii au pierdut cu socrul 1-2 (1-0) jocul disputat pe terenul celor de la CSM Bacău, echipa vecină de clasament contracandidată la salvarea de la retrogradare.

Formația din Valea Mărului a intrat în avantaj, scor 1-0, la pauză. În minutul 41 Constantin ”Boboc” Spînache a obținut un penalty pe care tot el l-a transformat. (Fostul jucător de la Zimbrul Slobozia Conachi a marcat al treilea gol în cele trei jocuri de când evoluează pentru Avântul Valea Mărului). La faza cu penalty-ul ”Boboc” a scos și o eliminare, băcăuanul Nicodim a fost eliminat pentru fault din postura de ultim apărător.

Avantajul omului în plus nu a fost fructificat de vălmăreni, iar imediat după pauză gazdele au egalat, din lovitură de pedeapsă, iar în minutul 56 au marcat golul de 2-1. Chiar dacă spre finalul jocului gălățenii au încercat egalarea în mai multe rânduri, echipa gazdă a rezistat în inferioritate numerică și depășește în clasament Avântul Valea Mărului.

Avântul Valea Mărului: Olaru – Popa, Iacob (85 Blănaru), Antofe, Hilohi – Ignat, Năpârlică – Partenie, Moise (67 Chiriac), Afteni – Spânache. Antrenor: Ghiorghiță Dan Popa.

La finalul turului de campionat Avântul Valea Mărului coboară pe opt, de pe 7, poziție pe care se afla înaintea jocului de la Bacău, în clasamentul seriei secunde cu 7 puncte, golaveraj 5-12. În ultimul meci din acest an vălmărenii vor juca pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila, (locul 1), vineri, 13 noiembrie, de la ora 14.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal