Lieștiul a pierdut la limită pe terenul Focșaniului

239
Foto: Facebook/Sporting Liești

Gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești a încheiat turul de campionat din eșalonul trei cu o înfrângere la limită. Lieștiul a jucat în ultima etapă din tur pe terenul celor de la CSM Focșani, echipă ce și-a anunțat intențiile de promovare în eșalonul superior. Gălățenii au fost aproape să smulgă o remiză la Focșani, dar au pierdut cu scorul 3-2, după ce au revenit de la 0-3.

La pauză gazdele au intrat în avantaj cu socrul 1-0, gol Tacicuc în minutul 444, iar imediat după pauză Focșaniul s-a distanțat la 3-0, marcatori Stancu, minutul 48, și Preoteasa, minutul 52. Șase minte a ținut avansul de trei goluri al vrâncenilor, în minutul 58 George Dănăilă a marcat pentru 3-1, iar Daniel Munchiu, în minutul 63, a apropiat Lieștiul la 3-2. Pe final de meci echipa din Liești a dominat în căutarea jocului egalizator, dar fără rezultat.

Sporting Liești: Vădeanu – Iancu, Voicu, Manea, Năstase, Moldoveanu, Lupu, Stan, Mihu, Dănăilă. Au mai jucat: Munchiu, Grigoraș, Zărnescu, Călin, Bucevsch. Antrenor: Ionuț Niculcea, tehnicianul gălățean face echipă pe banca tehnică a formației din Liești cu Dorinel Matei și Cristi Brăneț.

Sporting Liești termină turul de campionat pe locul 6 cu 13 puncte, 9 jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 5 Viitorul Ianca, 8 jocuri, golaveraj 18-18. În 2020 Sporting Liești va mai juca un meci, în prima etapă din tur formația gălățeană va primi replica celor de la Sportul Chiscani, ultima clasată, sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 14.00, pe ”Liești Arena”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal