Lieștiul iernează la 3 puncte de podium. Victorie la scor de neprezentare în ultima etapă din 2020

327
Foto: Facebook/Sporting Liești

Prima parte a celui de al optulea sezon consecutiv la nivelul celui de la treilea eșalon a fost încheiată de gruparea gălățeană Sporting Liești cu o victorie la scor de neprezentare. Sporting Liești s-a impus cu socrul 3-0, (2-0), în jocul de pe ”Liești Arena” cu ultima clasată Sportul Chiscani.

Gălățenii și-au făcut meciul ușor, iar în minutul 18 Mihu a deschis scorul după ce a transformat o lovitură de pedeapsă. Avantajul a fost dublat în minutul 31 de George Dănăilă, jucător ce a reușit dubla în minutul 67. ”Un meci care s-a disputat într-o singura direcție, cu ocazii foarte, foarte multe și mari ale noastre, dar ratate”, ne-a transmis antrenorul secund Dorinel Matei despre jocul cu Chiscaniul.

Vădeanu – Iancu, Dima, Munchiu, Năstase, Lupu, Moldoveanu, Stan, Milea, Mihu, Dănăilă. Au mai jucat: Brăneț jr., Grigoraș, Constantinescu, Andrei și Zărnescu.

Prima parte a campionatului 2020-2021, turul plus o etapă din retur, este încheiată de Sporting Liești pe locul 6 cu 16 puncte, 5 victorii, o remiză, 4 înfrângeri, golaveraj 21-18. Formația din Liești iernează la trei puncte de podium, poziția a treia este ocupată de CSM Focșani cu 18 puncte. Formația din Liești este la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 5, Viitorul Ianca.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal