Liviu Ciubotariu: ”Singura modalitate să începem campionatul anul viitor este să se renunțe la testele RT-PCR”

336

În pauză de la începutul lunii martie fotbalul județean nu are semnale pozitive de a relua competițiile prea curând. Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a anunțat la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, condițiile în care fotbalul amator ar putea reveni la meciurile oficiale.

”Noi am avut discuții la nivelul Ministerul Tineretului și Sportului, la nivelul Federației Române de Fotbal, ni s-au dat speranțe că după 1 octombrie, se va analiza situația fotbalului județean. Dar, deodată a urmat acea explozie de cazuri și a căzut acest posibil protocol fără testele RT-PCR. Acel protocol putea fi îndeplinit de echipele noastre. Singura modalitate să începem campionatul anul viitor este să se renunțe la testele RT-PCR, altfel nu vom putea desfășura un campionat normal”, a spus Liviu Ciubotariu.

Șeful forului județean a mai declarat că există posibilitatea ca fotbalul județean să se reia, cu obligativitatea testelor, dar la competiție vor participa un număr restrâns de echipe.

”Să zicem că se vor găsi două-trei echipe care vor avea posibilități să joace, dar va fi ca la finalul sezonului trecut când s-au jucat două-trei meciuri și s-a stabilit o campioană, ceea ce nu este un campionat, este o soluție de avarie, o soluție de a desemna o echipă care să meargă la barajul de promovare în Liga a III-a”, a declarat președintele AJF Galați, Liviu Ciubotariu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal