Nu câștigi biletul zilei pentru că nu faci aceste 5 lucruri!

60

Pariurile sportive trebuie să fie o activitate de divertisment, dar nu e rău să și câștigi niște bani în timp ce te distrezi, nu-i așa? Dacă nu ai timp să stai toată ziua pe site și să joci live, probabil că obișnuiești să pui câte un bilet cu meciurile de peste zi.

Chiar dacă te pricepi la sport, sunt șanse mari să fii cotizant constant la profitul caselor de pariuri în cazul în care nu respecți câteva reguli elementare. Sunt recomandări simple ale celor care, lună de lună, reușesc să câștige mai mult decât pierd.
Este verificat! Ai nevoie de noroc cu carul ca să câștigi biletul zilei dacă nu faci aceste 5 lucruri:

 1. Să joci doar pe echipe pe care le cunoști
  Doar dacă știi foarte bine o echipă și competiția în care este angrenată poți să plasezi informații în context și să apreciezi mai corect ce se poate întâmpla într-un meci. Informațiile despre absenți sunt utile numai dacă cunoști cât de important este un jucător pentru echipă. Să presupunem că vrei să mizezi pe un meci din Peru, dintre două echipe despre care nu ai auzit niciodată. Vezi că de la gazde și de la oaspeți lipsesc câte doi titulari. E irelevant, din moment ce nu ai idee care este titular „obișnuit” și care este jucător cheie.
 2. Să analizezi cu atenție fiecare meci
  În primul rând, ca să câștigi la pariuri trebuie să ai o bază de date bine pusă la punct pentru a afla informații de actualitate. Trebuie să investești timp, astfel încât să analizezi toți factorii care pot influența desfășurarea meciului. Se pornește de la statistică, pentru a se observa dacă există un tipar în istoria confruntărilor directe, ce formă traversează echipele, cât de bune sunt acasă/în deplasare ș.a.m.d. Statistica este baza, dar nu se poate paria doar în funcție de ea. Așa cum am spus, trebuie să știi pe ce site-uri găsești informații despre absenți, echipe probabile, motivație, atmosfera din cele două loturi etc.
  Analizează, la rândul tău, meciul chiar dacă te inspiri din ponturi fotbal România și, la o „primă strigare”, ești de acord cu sugestia de pariere făcută de tipster.
 1. Să joci bilete realiste
  Decât să joci un bilet cu cotă mai mare de 20.00, mai bine investești banii la loto. Ce-i drept, șansele de a da lovitura la loterie sunt mai mici, dar te poți realiza pe viață. Ideea este să profiți la maxim de diferența dintre pariurile sportive și alte jocuri de noroc. La pariuri, îți faci norocul și cu mâna ta, jucând bilete cu șanse mari de reușită. Dacă nu te arunci la cote foarte mari, ai posibilitatea să câștigi constant. Nu e bine nici să joci pe cote mult prea mici, pentru că raportul risc/recompensă este defavorabil.
 2. Să pui cât mai puține selecții pe bilet
  Ideal este să joci un singur meci pe bilet. Așa fac profesioniștii. Totuși, dacă vrei să obții un profit ok fără să riști mulți bani, poți obține o cotă între 3.00 și 5.00 din 2-3 selecții. La fiecare selecție în plus, probabilitatea de câștig scade exponențial. Regula este valabilă oricât de mică ar fi cota selecției adăugate. O cotă de 1.20 se traduce prin probabilitate foarte mare ca pariul să fie câștigător. Ei bine, un bilet cu 10 cote de 1.20 iese extrem de rar.
 1. Să nu eziți să folosești Cash Out-ul
  Nu există parior care, la un moment dat, să nu „fi fost scos” de ultimul meci de pe bilet. Nu fii lacom. Dacă de pe un bilet cu 4 selecții au ieșit trei, iar ultimul meci urmează să se joace, optează pentru un profit ceva mai mic, apelând la Cash Out – funcția prin care închizi un pariu oricând dorești.
  Nu este suficient să câștigi biletul zilei. Ar fi bine să și maximizezi profitul, adică să pariezi pe cele mai mari cote de pe piață pentru selecția dorită, să profiți de ofertele promoționale și să pariezi online, pentru a evita taxele inutile.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal