Oțelul a învins categoric ”lanterna”, dar ratează de puțin primul loc la finalul turului

398
Foto: SC Oțelul/Facebook

După remiza, scor 2-2, de vineri dintre Dacia Unirea Brăila și CSM Râmnicu Sărat, jucătorii de la Oțelul aveau nevoie de o victorie cu 10-0 pentru a prelua șefia în seria secundă din Liga a III-a. Puțin le-a lipsit elevilor lui Petre Grigoraș să îndeplinească acest deziderat în jocul cu ultima clasată din serie Sportul Chiscani. Oțelul s-a impus cu 7-0, (4-0), în ultima etapă a turului în jocul de pe propriul teren cu formația brăileană.

Scorul a fost deschis rapid de oaspeți, în minutul 6 echipa din Chiscani a marcat în propria poartă. Gabriel Răducan a dublat avantajul Oțelului în minutul 27, iar un minut mai târziu Bogdan Gavrilă a urcat scorul la 3-0. Căpitanul Costin Ghiocel a stabilit scorul primelor 45 de minute cu șase minute înainte de pauză.

La reluare, Alin Nica a majorat diferența la 5-0 în minutul 57, Marius Matei, în minutul 73, a înscris pentru 6-0, iar tabela a fost închisă de golul marcat de tânărul Alexandru Alecu, 18 ani, prima reușită a lui Alecu la acest nivel.

Pe lângă cele 7 goluri marcate Oțelul și-a creat o serie de alte ocazii, Gavrilă, Dobre, Nica sau Matei, care dacă ar fi fost fructificate ar fi propulsat formația roș-alb-albastră pe primul loc în seria a II-a din Liga a III-a la finalul turului.

După 9 etape din acest sezon Oțelul este pe locul doi cu 19 puncte, (21-7 golaveraj), la egalitate de puncte cu Dacia Unirea Brăila, (28-11 golaveraj). Pentru Oțelul urmează un nou meci pe teren propriu, 14 noiembrie, cu CSM Râmnicu Sărat, formație ce a terminat turul de campionat pe locul trei cu cu 17 puncte.

Oțelul: Iulian Dinu – Fernando Dobre, Costin Ghiocel, Cristi Sîrghi, Dan Popescu – Denis Cireș, Alin Nica, Georgian Păun, Ionuț Neagu – Bogdan Gavrilă, Gabriel Răducan. Au mai jucat: Marius Sevastian, Ștefan Stancu, Marius Matei, Alexandru Alecu, Andreas Iani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal