Oțelul se bucură de echilibru financiar. ”Avem stabilitate din punctul ăsta de vedere”

348

După ce au disputat meciurile din prima parte a campionatului ligii a treia, turul și o etapă din retur, fotbaliștii de la Oțelul sunt pe loc de baraj pentru promovarea în eșalonul superior. Formația gălățeană are o anumită siguranță și din punct de vedere financiar, în ciuda vremurilor dificile prin care trece sportul din cauza pandemiei, conform anunțului făcut de managerul general de la SC Oțelul, Cristi Munteanu.

”Cum toată lumea știe suntem finanțați de Primăria Municipiului Galați și Consiliul Local Galați. Cele două foruri au făcut posibil ca această echipă să ne bucure și să aducă jucători precum Neagu, Sîrghi, Gavrilă, Popescu, să aducem un antrenor de talia lui Petre Grigoraș. Aceste lucruri nu s-ar fi putut dacă nu aveam susținerea Consiliului Local Galați, Primăriei Municipiului Galați și a primarului Ionuț Pucheanu.

Domnul primar Ionuț Pucheanu este omul care a fost lângă noi de la începutul proiectului. Din punct de vedere financiar avem o stabilitate, suntem bine, sunt convins că la finalul campionatului ne vom bucura împreună”, a spus Cristi Munteanu la Lider Sportiv, Pro Lider FM; 92.4 FM sau www.liderfm.ro.

Cu 22 de puncte acumulate în zece jocuri disputate SC Oțelul este pe locul doi în clasamentul la zi din seria I, Liga a III-a, la egalitate de puncte cu echipa de pe primul loc. După jocul cu CSM Râmnicu Sărat, încheiat cu scorul 3-1 pentru Oțelul, jucătorii și antrenorii roș-alb-albaștrilor au intrat în vacanță până la jumătatea lunii ianuarie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal