Oțelul termină anul cu un meci revanșă

334
Foto: SC Oțelul/Facebook

După victoria categorică din finalul turului cu Sportul Chiscani, Oțelul va încheia meciurile oficiale din anul 2020 cu un nou joc pe teren propriu. Sâmbătă, 14 noiembrie, începând cu ora 14.00, formația gălățeană va juca cu revelația campionatului Ligii a III-a, seria a II-a, CSM Râmnicu Sărat.

”Mai avem un joc cu o echipă puternică, CSM Râmnicu Sărat, echipă care a încurcat și Brăila, (2-2 pe terenul brăilenilor), ne-au încurcat numai pe noi. Îi așteptăm sâmbătă, sper să ne ridicăm la un nivel bun. Dacă jucătorii vor fi 100% fizic, sunt convins că avem șanse mai mari sâmbătă să câștigăm partida să fim acolo în primele două echipe, ceea ce ne-am dorit de la început”, a declarat antrenorul Oțelului, Petre Grigoraș, despre jocul de sâmbătă.

În meciul de sâmbătă Oțelul are prilej de revanșă în fața echipei din Buzău. În tur, la chiar primul meci oficial cu Petre Grigoraș pe bancă CSM Râmnicu Sărat a învins gruparea roș-alb-albastră cu scorul 1-0.

Oțelul abordează jocul de sâmbătă de pe poziția secundă în clasamentul la zi din Liga a III-a cu 19 puncte, al egalitate de puncte cu echipa de pe primul loc Dacia Unirea Brăila. Formația din Râmnicu Sărat, nou promovată în Liga a III-a, echipa originară din județul Buzău a obținut promovarea în eșalonul trei în urma barajului de pe stadionul Oțelul, ocupă locul 4 în seria secundă din Liga a III-a cu 17 puncte.

Altfel, în prima etapă din retur Avântul Valea Mărului va juca vineri, de la ora 14.00, pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila, în timp ce Sporting Liești primește replica, sâmbătă, pe ”Liești Arena”, ultimei clasate Sportul Chiscani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal