Recital ofensiv pentru CSM Galați cu o Steaua decimată de coronavirus

486
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați și-au trecut în cont cea de a șaptea victorie stagională în cel de al optulea meci al sezonului. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 15-2 în primul meci al dublei de la mijlocul săptămânii cu cei de la Steaua București.

După o primă repriză încheiată cu scorul 4-0, în partea secundă CSM Galați s-a impus mult mai clar, scor 7-1, în timp ce în ultima parte a jocului s-a încheiat cu scorul 4-1 pentru CSM. Gălățenii au avut o listă lingă a marcatorilor, zece jucători au marcat în jocul de miercuri, iar cel mai bun marcator a fost Evgeni Skachkov cu patru reușite, Vitalii Kyrychenko și Aleksander Neznamov au marcat câte două goluri, Mircea Constantin, Adrian Irimia, Mikhail Rybalko, Sergei Paior, Hildebrand Szabolcs, Konstantin Makarov și Yevgeni Lymansky au marcat câte un gol.

Jocul de miercuri a fost abordat de Steaua cu un lot de jucători redus, 13+2, o parte dintre hocheiștii formației bucureștene nu au putut evolua din motive de coronavirus.

CSM Galați:

  • Onodi Otto, Szopos Mogor – portari;
  • Mikhail Rybalko, Hildebrand Szabolcs – Evgeni Yemilianenko, Albert Polinin – Cătălin Berdilă (căpitan), Biro Otto – fundași;
  • Konstantin Makarov, Sergei Paior, Evgeni Skachkov – Aleksander Neznamov, Denis Zabludovsky, Vitalii Kyrychenko – Mircea Constantin, Yevgeni Lymansky, Patrik Machala – Adrian Irimia, Anton Butochnov, Raul Maftei – atacanți;
  • Vadym Shakhraychuk și Cornel Chiriță – antrenori.

Joi, de la ora 18.30, este programat al doilea meci al etapei duble, tot la Patinoarul Dunărea, fără spectatori, dar în direct la CSM Galați TV, pe YouTube.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal