Sergiu Stancu, după eliminarea din Liga Campionilor: ”Trebuie să demonstrăm că suntem campioana României”

111

Echipa de volei masculin CSM Arcada Galați a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor după înfrângerea, scor 0-3, (18-, 16-, 17-) de pe propriul teren cu polonezii de la Jastrzębski Węgiel.

La finalul jocului Sergiu Stancu, antrenorul campioanei României, a recunoscut superioritatea adversarilor și apreciază că echipa pe care o pregătește mai are mult de lucru pentru a ajunge la nivelul dorit.

”O înfrângere categorică, fără dubii, adversarii au jucat la un nivel normal, dar noi, din păcate, nu am putut să ne ridicăm la nivelul jocului. Sunt supărat de modalitatea de joc, pentru că, cu siguranță, puteam face mai mult. Probabil că rezultatul final ar fi fost același, dar niciodată nu sunt mulțumit cu maniera asta de a juca. Am făcut un pas puțin înainte, dacă comparăm cu meciul de la Zalău, o evoluție foarte proastă, din păcate suntem departe și mai este foarte mult de lucru la echipă”, a spus Sergiu Stancu la finalul jocului cu polonezii de la Jastrzębski Węgiel.

”Ne lipsesc meciurile oficiale”

Tehnicianul cu care CSM Arcada a câștigat ultimele două ediții ale Diviziei A1 de volei masculin a mai declarat că probleme cu covid de la echipă și lipsa jocurilor oficiale și-au pus amprenta pe evoluția formației gălățene în acest debut de sezon.

”Este adevărat că ne lipsesc meciurile oficiale, al treilea în trei luni, dar trebuie să înțelegem că acesta este momentul, problema cu covid, care a făcut ravagii in lume. Trebuie să ne adaptăm în toate condițiile, bineînțeles că una este să ai un ritm al partidei meciuri disputate, dar repet suntem aici pentru a juca un volei bun și a câștiga. Din păcate, în acest moment, din punct de vedere volei nu suntem unde trebuie să fim”, a spus Sergiu Stancu.

Luptă strânsă la titlu

Legat de lupta la titlul de campioană a României, CSM Arcada este campioana ultimelor două ediții ale Diviziei A1, Sergiu Stancu apreciază ca va fi o lupta strânsă, iar elevii săi trebuie să se ridice la nivel de echipă campioană. ”Cu siguranță va fi o luptă acerbă, să nu uităm că și sezoanele trecute a fost o luptă până în ultimele etape. Va fi un campionat foarte, foarte dificil, iar noi, ca echipă, trebuie să demonstrăm că suntem campioana României. Suntem departe de ceea ce vor toți oamenii implicați în fenomen, trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor”, a mai spus Sergiu Stancu.

Altfel, după ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor CEV, formația gălățeană va juca în Cupa CEV contra bulgarilor de la Montana Volley. Manșa tur

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal