Start în efectiv redus. CSM Galați începe sezonul cu o rotație de opt jucători

80
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Baschetbaliștii de la CSM Galați au programat pentru marți, 10 noiembrie, debutul în noul sezon. Sub comanda lui Florin Nini formația gălățeană va începe ediția în curs a Cupei României, competiție în care a fost repartizată în Grupa A. Alături de CSM Galați în grupa de la Cupa României vor mai juca: U BT Cluj-Napoca, Dinamo Știința București și BCMU FC Argeș Pitești. Meciurile din Grupa A se vor disputa sub formă de turneu în Arena de Baschet din Capitală între 10 și 13 noiembrie.

Pentru turneul ce va debuta marți CSM Galați are probleme de efectiv, formația gălățeană va aborda jocurile de la București cu o rotație scurtă, formată din opt jucători. ”Suntem cu testele parțial negative. Aliniem un număr de opt sportivi. Am fost nouă, dar Federația ni l-a întors din drum pe James Eads, jucător care are două teste negative, teste pe care le-a efectuat pe durata a cinci zile, el abia miercuri a aterizat în România, nu aveam cum să facem testele în șapte zile. Am crezut că idea de bază este ca un jucător să fie sănătos, să aibă două teste declarate negative, ceea ce el avea. În timpul deplasării a trebuit să ne oprim, să chemăm o mașină să vină să îl ia, pentru că nu a avut dreptul să intre în bula organizată cu ocazia desfășurării Cupei României”, a spus Florin Nini, despre situația la zi din cadrul echipei de baschet de la CSM Galați, la Lider Sportiv.

La turneul de la București CSM Galați va juca după programul: marți, 10 noiembrie, ora 17.45, vs. U BT Cluj-Napoca, în direct la Digi Sport 3, miercuri, 11 noiembrie, ora 17.45, vs. Dinamo Știința București, în direct la Digi Sport 3, vineri, 13 noiembrie, ora 21.15, vs. Argeș Pitești, în direct la Digi Sport 4. La finalul grupei de la Arena de Baschet primele două clasate vor obține calificarea în Final 8, acolo se vor califica și cele mai bune două echipe de pe locul trei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal