Trei goluri în patru meciuri pentru ”Boboc” în tricoul vălmărenilor

258
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cu patru etape înainte de finalul turului campionatului Ligii a III-a nou promovata în Avântul Valea Mărului și-a fortificat ofensiva cu transferul golgheterului campionatului Ligii a IV-a Constantin ”Boboc” Spînache.

În cele patru jocuri în care a evoluat în tur pentru formația din Valea Mărului ”Boboc” a marcat de trei ori pentru Avântul. După debutul din jocul de pe teren propriu cu Viitorul Ianca în care a fost aproape de debuta cu gol în eșalonul trei, șut năprasnic de la circa 60 de metri, portarul era ieșit, însă mingea a întâlnit bara, ”Boboc” a spart gheața în al doilea meci pentru Avântul.

În etapa a VII-a formația gălățeană a produs surpriza campionatului, victorie 1-0 pe terenul CSM Focșani. Atacantul vălmărean a marcat golul de trei puncte în minutul 83, din lovitură liberă direct de pe linia careului de 16 metri. A urmat golul din jocul de pe propriul teren din victoria cu CS Făurei, ”Boboc” a deschis scorul în minutul 5, iar a treia reușită a fost în etapa de la finalul săptămânii, a IX-a. În minutul 40 Constantin Spînache a deschis scorul în jocul de la CSM Bacău, după ce a transformat o lovitură de pedeapsă, obținută tot de el.

Următoarea provocare a lui Constantin Spînache este în etapa a X-a, prima din retur, în jocul de vineri, de la Însurăței, de pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila, joc în care poate ajuta, indirect, Oțelul.

Constantin Spînache este deținătorul mai multor recorduri la nivelul primului eșalon județean, detalii aici.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal