Turneu în Covasna pentru campionii de la United

100
sursa foto: Facebook.com/CS United Galați

După Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc, ambele în Harghita, Federația Română de Fotbal a decis ca turneul trei din Liga I de futsal să se dispute în aceeași zonă a țării, dar în județul vecin, Covasna. Turneul se va disputa între 20 și 23 noiembrie, la Târgu Secuiesc, pe terenul nou promovatei KSE Târgu Secuiesc.

Turneu cu două jocuri pentru campioni

Campioana României, United Galați, va avea doar două meciuri la turneul din Covasna. În prima zi de turneu, vineri, 21 noiembrie, de la ora 13.30, formația gălățeană avea programat meci cu echipa clubului CFF Clujana Cluj-Napoca, formație ce ocupă locul 7, penultimul, înaintea turneului din Covasna. Jocul cu formația clujeană conta pentru etapa a VII-a, ultima din tur, dar nu se va mai disputa, clujenii au anunțat FRF că nu se prezintă la turneu.

A doua zi, sâmbătă, 22 noiembrie, United va începe returul. De la ora 16.00, campionii vor juca cu FK Odorheiu Secuiesc, locul 5. Jocul cu harghitenii va fi transmis în direct de Pro X. În tur United s-a impus cu scorul 8-5.

Turneul va fi încheiat de campionii en-titre a României cu jocul contra gazdelor de la KSE Târgu Secuiesc, duminică, 23 noiembrie, de la ora 18.00, joc ce va fi transmis în direct pe canalul de YouTube Futsal România.

Înaintea turneului din Covasna echipa pregătită de Florin Ignat este pe locul trei în clasamentul la zi din Liga I cu 10 puncte din 5 jocuri. United este devansată de Imperial Miercurea Ciuc, 15 puncte, 5 jocuri, și Autobergamo Deva, 16 puncte, 6 jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal