UEFA a anunțat data la care United va juca în Liga Campionilor

111

UEFA a anunțat datele la care se vor disputa jocurile din turul preliminar din Liga Campionilor la futsal. Reprezentanta României, United Galați, campioana României, va disputa jocul cu Dolphins Ashdod, campioana Israelului, duminică, 29 noiembrie. Meciul va începe de la ora 16.00, ora locală, și se va disputa în Sala Sporturilor Dunărea din Galați.

Dacă va trece de echipa din Israel campioana României va obține calificarea în runda celor 32, fază a competiției în care s-au calificat ultimele două reprezentante ale României în Liga Campionilor, Autobergamo Deva și Imperial Miercurea Ciuc. Runda celor 32 se va disputa între 12 și 17 ianuarie 2021, iar tragerea la sorți este programată pentru 9 decembrie.

Jocul din turul preliminar se va disputa fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus, din același motiv și formatul preliminariilor a suferit modificări, în loc de grupă se joc un singur meci, eliminatoriu.

United, locul 26 în clasamentul coeficienților

Înaintea tragerii la sorți a meciurilor din turul preliminar UEFA a publicat clasamentul coeficienților pentru sezonul 2020-2021. Campioana României, United Galați, este pe locul 26 în această ierarhie, din totalul de 54 de echipe. Deținătoarea titlului în România este devansată în ierarhia coeficienților de reprezentantele Macedoniei de Nord sau Maltei, dar și devansează reprezentantele Angliei, Franței sau Austriei.

Ultima repetiție oficială în turneul trei din Liga I

Înaintea duelului decisiv din Liga Campionilor formația gălățeană va susține cel de al treilea turneu din Liga I de futsal. Între între 21 și 23 noiembrie, campionii se vor deplasa la Târgu Secuiesc, județul Covasna, unde va juca cu: Clujana Cluj-Napoca, FK Odorheiu Secuiesc și KSE Târgu Secuiesc. Cu o etapă înaintea finalului turului Ligii I, United este pe locul trei în clasamentul la zi din Liga I de futsal cu 10 puncte din 5 jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal