Borisalava Saykova, în echipa turului din Divizia A1

353
Foto: Captură FR Volei

Federația Română de Volei, prin aplicația de statistică Data Volley, a stabilit echipa turului sezonului regulat din Divizia A1 – feminin, pe baza performanțelor înregistrate în teren de jucătoarele din prima ligă feminină.

Pe poziția ”middle-blocker”, (centru), în echipa ideală a turului se află jucătoarea de la CSU Belor, Borislava Tsvetomirova Saykova. Bulgăroaica de 20 de ani a jucat în 31 de seturi în cele 11 jocuri din prima parte a sezonului în care a reușit 15 puncte cu serviciu, 24 de puncte cu blocajul și 49 de puncte cu atacul.

Borislava Saykova este singura ”intrusă” în sextetul de bază al turului, celelalte poziții din echipa ideală după prima parte a sezonului sunt ocupate de jucătoare de la liderul CSM Târgoviște, două poziții, și campioana Volei Alba Blaj, trei poziții.

De altfel, pentru Boryslava Saykova este pentru al doilea sezon consecutiv în echipa ideală după prima parte a campionatului. La finalul turului de sezonul trecut Saykova a înregostrat cifrele: 40 de seturi jucate în cele 10 etape din tur, 25 de puncte realizate cu serviciul, 38 de puncte cu blocajul și 51 de puncte cu atacul.

La capătul turului de campionat, CSU Belor ocupă locul opt în clasament, cu 14 puncte. Sezonul competițional al Diviziei A1 de volei feminin va intra în pauza de iarnă până la 23 ianuarie, când se va relua cu partea a doua a campionatului. Conform programării FR Volei CSU Belor ar trebui să joace pe teren propriu cu U NTT Data Cluj-Napoca.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal