Competiții de anvergură, pe final de an, la Galați

163

În ciuda pandemiei globale de coronavirus competițiile sportive sunt programate să se desfășoare în continuare, dar fără accesul publicului în arene. Finalul anului 2020 aduce la Galați două competiții de anvergură în care se va juca cu trofeul pe masă.

Vineri, 11 decembrie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, campioana României la futsal va juca pentru dobândirea celui de al doilea trofeu de prestigiu din palmares, Supercupa României. Reprezentanta României în UEFA Futsal Champions League se va duela cu FK Odorheiu Secuiesc pentru titlul de supercampioană a României.

Supercupa United-FK Odorheiu Secuiesc poate fi considerată și meciul de deschidere al turneului patru din Liga I de futsal. La reuniunea de la Galați campionii de la United vor juca cu Imperial Miercurea Ciuc, 12 decembrie, ora 16.00, Luceafărul Buzău, 13 decembrie, ora 16.00, și Autobergamo Deva, 14 decembrie, ora 16.00.

Cupa României la hochei revine la Galați

La câteva zile distanță, între 16 și 20 decembrie, la Patinoarul ”Dunărea” își are programat debutul în ediția 2020-2021 din Cupa României la hochei pe gheață. La turneul de la Galați și-au anunțat participarea toate cele șapte echipe angrenate în Campionatul Național de Seniori: SC Miercurea Ciuc, Corona Brașov, ACSH Gheorgheni, Steaua București, Sapientia U23, Sportul Studențesc și CSM Galați.

Formația gălățeană a fost repartizați în grupa de patru echipe, iar adversarii hocheiștilor de la CSMG vor fi: Steaua București, Sapientia U23 și SC Miercurea Ciuc. În cealaltă grupă vor juca: CSM Corona Brașov, ACSH Gheorgheni și Sportul Studențesc.

În prima zi a competiției se vor disputa jocurile: SC Miercurea Ciuc – Steaua București, CSM Corona Brașov – Sportul Studențesc și CSM Galați – Sapientia U23, (ora 19.00).

În cea de a doua zi jocurile vor debuta cu meciul ACSH Gheorgheni – Sportul Studențesc, vor continua cu SC Miercurea Ciuc – Sapientia U23, iar în ultimul meci al zilei CSM Galați va juca cu Steaua București, (ora 19.00).

Ziua a treia va începe cu jocul Sapientia U23- Steaua București, în al doilea meci al zilei CSM Corona Brașov va juca cu ACSH Gheorgheni, iar în ultimul meci din faza grupelor CSM Galați va întâlni SC Miercurea Ciuc, (ora 19.00).

Câștigătoarele grupelor vor juca direct în finală

La finalul jocurilor din grupe echipele clasate pe primul loc în cele două grupe vor juca direct în finala Cupei, în timp ce formațiile de pe locul doi se vor întâlni în finala mică pentru medaliile de bronz. După actuala configurație a clasamentului o finalistă se va decide dintre CSM Galați și SC Miercurea Ciuc, iar cealaltă dintre CSM Corona Brașov și ACSH Gheorgheni.

Orele de disputare a jocurilor din grupe sunt: 13.00, primul meci 16.00, al doilea meci, 19.00, al treilea meci. Finala mică are programat startul la ora 15.30, iar jocul în care se va decide câștigătoare, finala mare, are programat startul pentru ora 18.30.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal