CSM Arcada termină prima turul de campionat. Trei victorii, din trei jocuri, în ultimul turneu

100
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa masculină de volei CSM Arcada nu a avut nevoie decât de 62 de minute pentru a câștiga cel de al treilea joc din cadrul turneului de la Craiova din Divizia A1, ultimul din tur. Campioana României s-a impus cu scorul 3-0 în meciul cu cei de la CSU Timișoara.

După 25-18 în primul set, gălățenii s-au impus cu scorul 25-14 în al doilea parțial, iar în ultima secvență de joc gălățenii s-au impus cu 25-19.

În jocul cu formația din Timișoara de la echipa lui Sergiu Stancu s-au remarcat Alexandru Rață și Mihajlo Stankovic, ambii cu câte 13 puncte realizate.

Turneul de la Craiova a fost ultimul din acest an disputat de formația gălățeană în campionatul primei ligi masculine, dar și ultimul din tur. Campionii au încheiat cele trei jocuri din Polivalenta craioveană cu trei victorii: 3-1 cu SCMU Craiova și 3-0 cu Explorări Baia Mare și CSU Timișoara.

CSM Arcada, pe primul loc la final de tur

În urma turneului de la Craiova CSM Arcada termină turul de campionat pe primul loc în campionatul Diviziei A1. Gălățenii au încheiat turul cu 27 de puncte din zece jocuri disputate, cinci puncte mai mult, dar și un joc în plus, față de echipa de pe locul doi, Steaua București. Campionii au șapte puncte în plus față de echipa de pe locul trei, SCMU Craiova, formația cu 9 jocuri disputate.

Cupa CEV, următoarea provocare

Chiar dacă meciurile din Divizia A1 s-au încheiat, Sergiu Stancu și elevii săi vor continua jocurile oficiale. CSM Arcada va juca miercuri, 16 decembrie, de la ora 16.00, în faza optimilor de finală din Cupa CEV cu Amysoft Lycurgus Groningen, Țările de Jos, (Olanda). Meciul cu formația din Groningen se va disputa în cadrul unui turneu la Moscova. Dacă va trece de cei din Țările de Jos CSM Arcada va juca a doua zi cu învingătoarea dintre Dinamo Moscova, Rusia, și Vojvodina Novi Sad, Serbia.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal