CSM Galați a ținut piept o repriză clujenilor de la U BT

100

Aflată în turneu la Târgu Jiu, unde susține ultimele meciuri din acest an, echipa de baschet de la CSM Galați oferit o replică bună în primul meci al reuniunii de la Târgu Jiu celor de la U BT Cluj-Napoca, formația multiplă campioană în ultimii ani.

Gălățenii au cedat jocul cu socrul 65-80, deși pe parcurs au avut chiar avantaj +8. CSM Galați a reușit o primă repriză bună după care a intrat în avantaj, scor 40-38. În primul sfert echipa gălățeană s-a impus la o posesie, scor 15-12, Brown a marcat un coș de trei puncte cu 27 de secunde înainte de finalul sfertului.

Brown și Hamilton au marcat primele puncte în sfertul secund, Grecu a contribuit cu un coș de afară, Bruncevic a transformat două libere, iar avansul CSM Galați a crescut la 8 puncte, scor 24-16. Formația gălățeană și-a menținut un avans constant de șapte puncte pe parcursul sfertului, clujenii au revenit pe final, iar la pauza mare CSM Galați a intrat cu un avans de două puncte, scor 40-38.

La reluare clujenii au egalat la 40, după care s-au desprins decisiv, scor 50-42. În finalul sfertului Vlad Negoițescu a transformat două libere și a mai redus din diferență, scor 54-48. Ultimul sfert al jocului s-a încheiat cu victoria clujenilor, scor 23-17.

De la CSM Galați s-au remarcat James Eads, 15 puncte, și Joshua Brown 10 puncte. Pentru CSM Galați urmează meciul de miercuri cu cei de la Steaua. Jocul va începe de la ora 16.00, și va fi transmis în direct de canalul de youtube FRB TV.

La turneul de la Târgu Jiu formația gălățeană este condusă de pe bacă de antrenorii secunzi, Cătălin Ștefănescu și Bogdan Bălănică, principalul Florin Nini este în izolare după ce a fost testat pozitiv la covid-19.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal