CSM Galați ratează la limită finala Cupei

501

Echipa de hochie de la CSM Galați a pierdut calificarea în finala Cupei României. Meciul decisiv de accedere în ultimul act al competiției de la Patinoarul Dunărea a fost cedat de formația gălățeană la limită, scor 2-3 (1-2, 1-1, 0-0), marcatori Constantin, (1-1) și Neznamov, (2-2).

Echipa din Miercurea Ciuc a condus de fiecare dată în joc, toate cele trei goluri ale harghitenilor au fost marcate în power play, superioritate numerică. De om în plus pe gheață au beneficiat și cei de la CSM Galați, 18-22 a fost raportul minutelor de eliminare, dar gălățenii nu au putut să pună în valoare avantajul numeric.

Nici chiar când au jucat 5 contra 3, două situații, una de un minut, una de 30 de secunde, gălățenii au putut să profite de avantajul superiorității numerică.

În finalul jocului gălățenii puteau trimite meciul în prelungiri, Neznamov și Skachkov, din poziții bune, în ultimul minut de joc l-au nimerit pe Adorjan.

CSM Galați: Otto Onodi, Magor Szopos – portari;

Nagy Istvan, Mikhail Rybalko – Evgeni Yemilianneko, Albert Polinin – Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă – Biro Otto, Ciprian Țapu – fundași;

Konstantin Makarov, Evgeni Skachkov, Sergei Paior – Denis Zabludovsky, Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov – Patrik Machala, Anton Butochnov, Mircea Constantin – Biro Matyas, Yevgeni Lymansky, Adrian Irimia – atacanți. Antrenor: Vadim Shakraichuk.

Pentru CSM Galați urmează meciul din finala mică, duminică, de la ora 15.30, gălățenii vor juca cu cealaltă învinsă de vineri ACSH Gheorgheni.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal