CSMG i-a dat o replică bună Stelei

75
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de baschet de la CSM Galați a reușit o nouă evoluție bună în Liga Națională de Baschet Masculin. Formația gălățeană a cedat cu scorul 71-76 jocul din cadrul turneului de la Târgu Jiu cu cei de la Steaua București.

Echipa bucureșteană a intrat în avantaj la pauza mare după ce s-a impus în primul sfert cu 28-21, iar în al doilea cu 17-11. În sfertul trei cele două echipe au terminat la egalitate, scor 19-19, iar înaintea sfertului decisiv CSM Galați a intrat cu -13, scor 51-64. Cei de la CSM au început sfertul patru cu un parțial 9-0 și s-au apropiat la doar 5 puncte, scor 62-67. Hamilton a marcat de trei puncte și a apropiat CSM Galați la o posesie, scor 69-71. Spre finalul jocului șansa egalării a fost irosită de jucătorii CSM-ului, cu 2 minute înainte de final Hamilton a greșit la serviciu.

James Eads a fost omul meciului cu 17 puncte marcate. Americanul a încheiat jocul în double-double la cele 17 puncte marcate se adaugă și 10 recuperări. Pentru CSM Galați au mai marcat: Joshua Brown 16p, Kendarrius Hammilton 14p, Maksim Sturanovic 11p, Tarik Bruncevic 9p, George Vlad 4p. Din rotația celor de la CSM Galați au mai făcut parte: Vlad Negoițescu, Mihai Grecu, Rareș Ardelean și Adrian Vaida.

În clasamentul la zi din LNBM echipa de baschet de la CSM Galați este pe locul cinci cu 1/4. Următoarele jocuri ale formației gălățene sunt programate pentru 6 și 7 ianuarie, contra celor de la CSU Sibiu și Argeș Pitești. Jocurile sunt programate să se dispute la Sibiu, Sala Transilvania.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal