Cupa României continuă cu ziua finalelor. CSM Galați joacă pentru medaliile de bronz

333
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După înfrângerea, scor 2-3, cu cei de la SC Miercurea Ciuc, hocheiștii de la CSM Galați au ratat posibilitatea de a juca în finala Cupeu României. Ca urmare a înfrângerii din meciul cu Ciucul gălățenii vor juca în finala mică a Cupei, pentru medaliile de bronz.

În meciul consolării formația gălățeană va juca cu cealaltă învinsă din meciurile de vineri, ACSH Gheorgheni. Harghitenii au pierdut vineri, scor 4-7, jocul cu Corona Brașov.

Finala mică CSM Galați – ACSH Gheorgheni se va juca duminică, începând cu ora 15.00, în timp ce finala mare, SC Miercurea Ciuc – Corona Brașov are programat startul de la ora 18.30.

Ultima medalie de bronz la Cupa României a hocheiului gălățean a fost câștigată în ediția 2015-2016. În acel sezon CSM Dunărea Galați, echipă pregătită de Marius Trandafir cu Adrian Irimia și Hildebrand Szabolcs pe gheață, s-a impus cu 7-6, OT, în fața celor de la Progym Gheorgheni, în cadrul turneului disputat la Gheorgheni.

La precedenta ediție a Cupei României de la Galați, sezonul 2017-2018, CSM Dunărea Galați a jucat finala mică cu Progym Gheorgheni, iar harghitenii s-au impus cu scorul 6-5.

Ultimele trei ediții al Cupei României au fost câștigate de SC Miercurea Ciuc, iar turneul s-a disputat la Galați, Miercurea Ciuc și Cârța, și Brașov.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal