Echipa, remarcata sezonului la CSM Galați

326
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Chiar dacă a terminat sezonul pe poziția a patra în Divizia Națională de Seniori, echipa de rugby de la CSM Galați a încheiat un sezon bun. Gălățenii se pot mândri cu parcursul din sezonul regulat, parte de campionat încheiată pe locul doi de formația de pe ”Municipal”. După ultimul joc din acest sezon antrenorul formației gălățene, Marius Secuianu, a vorbit despre concluziile stagiunii recent încheiate.

”În primul rând vreau să spun că noi suntem mulțumiți că am terminat campionatul pe teren, spre deosebire de alte discipline. Sunt foarte bucuros că am încheiat acest retur prelungit pe teren, jucând meciuri, și având posibilitatea de a ne exprima în teren”, a spus Marius Secuianu.

Legat de remarcații sezonului, tehnicianul gălățean spune că după acest campionat evidențiază evoluția întregului lot de jucători. ”Din punctul meu de vedere remarc toată echipa, toți băieții și-au adus aportul pe parcursul sezonului. În meciurile din play-off cred că cu puțină ambiție și cu puțin mai multă determinare am fi reușit, cel puțin, să ne apropiem medaliile de bronz”, a concluzionat Marius Secuianu.

Echipa de rugby de la CSM Galați a terminat pe locul patru ediția 2020 din Divizia Națională de Seniori. Gălățenii au jucat în finala mică a DNS, pentru medaliile de bronz, finală cedată în fața celor de la RC Bârlad. Se remarcă parcursul formației gălățene din sezonul regulat, parte a campionatului încheiată de gălățeni pe locul doi cu 27 de puncte, șase victorii și o înfrângere.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal